Difference between revisions of "Hungary"

From OWASP
Jump to: navigation, search
m
Line 27: Line 27:
 
Csatlakozz az OWASP Magyar tagozatához az alábbi közösségi oldalakon is:
 
Csatlakozz az OWASP Magyar tagozatához az alábbi közösségi oldalakon is:
 
[https://www.linkedin.com/groups?home=&gid=4692397&trk=anet_ug_hm&goback=%2Emid_I246862801*450_*1 LinkedIn]
 
[https://www.linkedin.com/groups?home=&gid=4692397&trk=anet_ug_hm&goback=%2Emid_I246862801*450_*1 LinkedIn]
 +
 +
FIGYELEM! Az owasp pont hu weboldalt nem a hivatalos magyar tagozat üzemelteti, minket a LinkedIn oldalunkon keresztül lehet elérni.
  
 
__NOTOC__
 
__NOTOC__

Revision as of 08:54, 7 November 2012


OWASP Hungary

Welcome to the Hungary chapter homepage. The chapter leader is Balint Szabo
Click here to join the local chapter mailing list.

Participation

OWASP Foundation (Overview Slides) is a professional association of global members and is open to anyone interested in learning more about software security. Local chapters are run independently and guided by the Chapter_Leader_Handbook. As a 501(c)(3) non-profit professional association your support and sponsorship of any meeting venue and/or refreshments is tax-deductible. Financial contributions should only be made online using the authorized online chapter donation button. To be a SPEAKER at ANY OWASP Chapter in the world simply review the speaker agreement and then contact the local chapter leader with details of what OWASP PROJECT, independent research or related software security topic you would like to present on.

Sponsorship/Membership

Btn donate SM.gif to this chapter or become a local chapter supporter.

Or consider the value of Individual, Corporate, or Academic Supporter membership. Ready to become a member? Join Now BlueIcon.JPG

Helyi hírek

Megújult az OWASP Magyar tagozata! Várunk mindenkit, akit érdekel a webes alkalmazások biztonsága.

Az Open Web Application Security Project (OWASP) egy nyílt közösség, mely azzal a céllal jött létre, hogy a szervezetek számára lehetővé tegye megbízható alkalmazások fejlesztését, vásárlását és karbantartását. Minden OWASP eszköz, dokumentum, fórum és helyi tagozat nyitott bárki számára, akit érdekel az alkalmazások biztonságának javítása. Véleményünk szerint az alkalmazásbiztonság elsősorban emberi, folyamatszervezési és technológiai probléma, amelyekre mind van megoldás.

Taggyűlések

2013 januárban megtartjuk az első hivatalos taggyűlésünket. Kérjük jelezd részvételi szándékodat, az időpont konkrét megjelölésében számít, hogy hányan vagyunk, akiknek idejét össze kell egyeztetni.

Helyi rendezvények

Már szervezés alatt az első rendezvényünk, amelyet november 29.-én fogunk megtartani Budapesten. A pontos időpontot és helyszínt egy héten belül kihirdetjük. Amennyiben van lehetőséged segíteni, ötletelni, jelentkezz a tagozatvezetőjénél emailben.

CFP! Amennyiben hozzájárulnál a rendezvényhez a témába vágó előadással, beszélgetéstémával, ne hezitálj! Jelentkezz a tagozat vezetőjénél emailben. Kérjük, a téma rövid leírását és magadról pár szót is mellékelj a levélhez.

Az OWASP magyarországi tagozatának alapítói

  • Szabó Bálint
  • Schaffer Krisztián
  • kHrotko Timur
  • Fekete Tibor

Csatlakozz az OWASP Magyar tagozatához az alábbi közösségi oldalakon is: LinkedIn

FIGYELEM! Az owasp pont hu weboldalt nem a hivatalos magyar tagozat üzemelteti, minket a LinkedIn oldalunkon keresztül lehet elérni.