EUTour2013 London Agenda

From OWASP
Revision as of 08:35, 15 May 2013 by Justin42 (Talk | contribs)

Jump to: navigation, search
Eu tour1.png

OWASP EUROPE TOUR 2013

Tour Home Page
Tour Scheadule
Tour Organizers Resources
Mailing List

CONFERENCE AND TRAINING

OWASP Europe Tour - London 2013

Monday 3rd June

DESCRIPTION
OWASP Europe TOUR, is an event across the European region that promotes awareness about application security, so that people and organizations can make informed decisions about true application security risks. Everyone is free to participate in OWASP and all of our materials are available under a free and open software license.
  • Apart from OWASP's Top 10, most OWASP Projects are not widely used and understood. In most cases this is not due to lack of quality and usefulness of those Document & Tool projects, but due to a lack of understanding of where they fit in an Enterprise's security ecosystem or in the Web Application Development Life-cycle.
  • This event aims to change that by providing a selection of mature and enterprise ready projects together with practical examples of how to use them.
OWASP MEMBERSHIP
During the OWASP Europe Tour you could become a member and support our mission.

Become an OWASP member by clicking here


London EUTour2013 Conference Day (Monday 3rd June)

Fecha Lugar
Monday 13th May Venue Location: Lion Court Conference Centre

Venue Address: 25 Procter Street, Holborn, London, WC1V 6NY
Venue Map: Google Maps

Price and registration
This event is FREE
Registration Link to the Europe Tour: [TBD REGISTER HERE!]



Conference Details
Time Title Speaker Description
09:00 am
(30 mins)
Registration
9:45 am
(45 mins)
TBD TBD TBD
10:15AM
(45 mins)
TBD TBD TBD
11:00AM BREAK/NETWORKING
(30 mins)
TBD TBD TBD
11:30AM
(45 mins)
TBD TBD TBD
12:15PM LUNCH
(60 mins)
TBD TBD TBD
1:15PM
(45 mins)
TBD TBD TBD
2:00PM
(45 mins)
TBD TBD TBD
2:45PM BREAK/NETWORKING
(30 mins)
TBD TBD TBD
3:15PM
(45 mins)
TBD TBD TBD
4:00PM
(45 mins)
TBD TBD TBD