Difference between revisions of "EUTour2013 France Agenda"

From OWASP
Jump to: navigation, search
Line 58: Line 58:
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#CCEEEE" align="center" colspan="3" | Introduction & Welcome
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#CCEEEE" align="center" colspan="3" | Introduction & Welcome
 
|-
 
|-
| style="width:10%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | 2:15 pm <br>(2x45 mins)  
+
| style="width:10%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | 2:15 pm <br>(45 mins)  
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | Talk
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | Talk
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | Ely de Travieso
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | Ely de Travieso
 
| style="width:40%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | TBD
 
| style="width:40%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | TBD
 
|-
 
|-
 +
| style="width:10%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | 3:00 pm <br>(45 mins)
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | Talk
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | Talk
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | Davide Canali
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | Davide Canali
 
| style="width:40%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | TBD
 
| style="width:40%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | TBD
 
|-
 
|-
 
+
| style="width:10%" valign="middle" height="30" bgcolor="#CCEEEE" align="center" colspan="0" | 3:45 pm<br>(30 mins)
| style="width:10%" valign="middle" height="30" bgcolor="#CCEEEE" align="center" colspan="0" | 3:45 pm<br>(20 mins)
+
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#CCEEEE" align="center" colspan="3" | Coffee Break
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#CCEEEE" align="center" colspan="3" | Coffee Break
 
|-
 
|-
| style="width:10%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | 4:05 pm<br>(2x45 mins)
+
| style="width:10%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | 4:15 pm<br>(45 mins)
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | Talk
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | Talk
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | Fabio Cerullo
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | Fabio Cerullo
 
| style="width:40%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | TBD
 
| style="width:40%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | TBD
 
|-
 
|-
 +
| style="width:10%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | 5:00 pm <br>(45 mins)
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | Talk
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | Talk
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | TBD
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | TBD

Revision as of 04:19, 6 June 2013

Eu tour1.png

OWASP EUROPE TOUR 2013

Tour Home Page
Tour Scheadule
Tour Organizers Resources
Mailing List

CONFERENCE

OWASP Europe Tour - France 2013

Monday June 24th (Conference)

DESCRIPTION
OWASP Europe TOUR, is an event across the European region that promotes awareness about application security, so that people and organizations can make informed decisions about true application security risks. Everyone is free to participate in OWASP and all of our materials are available under a free and open software license.
  • Apart from OWASP's Top 10, most OWASP Projects are not widely used and understood. In most cases this is not due to lack of quality and usefulness of those Document & Tool projects, but due to a lack of understanding of where they fit in an Enterprise's security ecosystem or in the Web Application Development Life-cycle.
  • This event aims to change that by providing a selection of mature and enterprise ready projects together with practical examples of how to use them.
OWASP MEMBERSHIP
During the OWASP Europe Tour you could become a member and support our mission.

Become an OWASP member by clicking here



CONFERENCE (Monday, June 24th)

Date Location
Monday, June 24th Venue Location: EURECOM, Sophia-Antipolis

Venue Address:
EURECOM
Campus SophiaTech, 450 route des Chappes
06410 Biot (France)
Venue Map: Google Maps

Price and registration
This event is FREE
Registration Link to the Europe Tour: Free registration



Conference Details
Time Title Speaker Description
2:00 pm
(15 mins)
Introduction & Welcome
2:15 pm
(45 mins)
Talk Ely de Travieso TBD
3:00 pm
(45 mins)
Talk Davide Canali TBD
3:45 pm
(30 mins)
Coffee Break
4:15 pm
(45 mins)
Talk Fabio Cerullo TBD
5:00 pm
(45 mins)
Talk TBD TBD
5:45 pm
(10 mins)
Closure