Difference between revisions of "EUTour2013 Cambridge Agenda"

From OWASP
Jump to: navigation, search
m
Line 43: Line 43:
 
  '''Registration Link to the Europe Tour''': [TBD REGISTER HERE!]'''<br>
 
  '''Registration Link to the Europe Tour''': [TBD REGISTER HERE!]'''<br>
 
<br>
 
<br>
|-
 
 
|}  
 
|}  
 
<br>
 
<br>
Line 98: Line 97:
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | Steven van der Baan - OWASP Cambridge
 
| style="width:25%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" | Steven van der Baan - OWASP Cambridge
 
| style="width:40%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" |  
 
| style="width:40%" valign="middle" height="30" bgcolor="#EEEEEE" align="center" colspan="0" |  
|-|}
+
|-
 +
|}

Revision as of 09:55, 1 May 2013

Eu tour1.png

OWASP EUROPE TOUR 2013

Tour Home Page
Tour Scheadule
Tour Organizers Resources
Mailing List

CONFERENCE AND TRAINING

OWASP Europe Tour - Cambridge 2013

Monday 13th May (Conference)

DESCRIPTION
OWASP Europe TOUR, is an event across the European region that promotes awareness about application security, so that people and organizations can make informed decisions about true application security risks. Everyone is free to participate in OWASP and all of our materials are available under a free and open software license.
  • Apart from OWASP's Top 10, most OWASP Projects are not widely used and understood. In most cases this is not due to lack of quality and usefulness of those Document & Tool projects, but due to a lack of understanding of where they fit in an Enterprise's security ecosystem or in the Web Application Development Life-cycle.
  • This event aims to change that by providing a selection of mature and enterprise ready projects together with practical examples of how to use them.
OWASP MEMBERSHIP
During the OWASP Europe Tour you could become a member and support our mission.

Become an OWASP member by clicking here


CONFERENCE (Monday 13th May)

Fecha Lugar
Monday 13th May Venue Location: Anglia Ruskin University (Cambridge) - Lord Ashcroft Building - Room LAB002

Venue Address: East Road, Cambridge, CB1 1PT
Venue Map: Anglia Ruskin University - Getting to Cambridge

Price and registration
This event is FREE
Registration Link to the Europe Tour: [TBD REGISTER HERE!]



Conference Details
Time Title Speaker Description
11:00
(0 mins)
Registration
11:45
(0 mins)
Introduction & Welcome Adrian Winckles - OWASP Cambridge Chapter Leader & Senior Lecturer
12:00
(45 mins)
Real Costs of Cybercrime Ross Anderson (Cambridge University)
12:45
(45 mins)
Three Legged Cybercrime Investigation and its Implications DI Stewart Garrick (Metropolitan Police ECrime Unit)
13:30
(45 mins)
OWASP Mobile Top 10 Justin Clarke - London OWASP Chapter Leader
14:15
(45 mins)
Refreshments & Networking LAB005
15:00
(45 mins)
Everything We Know is Wrong Eoin Kelly - OWASP Global Committee
15:45
(45 mins)
Tricolour Alphanumercial Spagetti Colin Watson - OWASP Global Industrial Committee
16:30
(45 mins)
tbc Steven van der Baan - OWASP Cambridge