User talk:Dan Vasile

From OWASP
Jump to: navigation, search

Welcome to OWASP! We hope you will contribute much and well. You will probably want to read the help pages. Again, welcome and have fun! KateHartmann 21:16, 29 January 2013 (UTC)

{Model mail de promovare a capitolului} - OWASP Romania te vrea in echipa

Salut,

OWASP (The Open Web Application Security Project) are acum deschisa o organizatie locala si in Romania. Suntem in cautare de noi membri cu care sa alcatuim o echipa puternica de oameni implicati in securitate informatica. Scopul nostru principal este sa formam o comunitate locala in care sa putem gasi si oferi suport pentru proiectele fiecaruia si sa putem invata si progresa in acest domeniu in care activam sau pentru care avem o pasiune speciala.

Ce este OWASP: O comunitate globala care aduce vizibilitate si conduce evolutia catre siguranta si securitatea softwareului.

Ce isi propune organizatia in Romania:

  • sa initieze intalniri periodice intre membri
  • sa aduca la intalnirile periodice oameni implicati in OWASP la nivel global
  • sa contribuie la proiectele OWASP
  • sa propuna si sa dezvolte proiecte proprii in cadrul OWASP
  • sa organizeze o conferinta de securitate in Romania

Activitatea OWASP nu este una comerciala sau profit. Mediul de afaceri este insa binevenit si incurajat sa sustina proiectele OWASP.

Cum poti deveni un membru activ al acestei comunitati? Intra pe pagina OWASP Romania, acceseaza grupul nostru de pe LinkedIn, aboneaza-te la lista de mail si intra in contact cu ceilalti membri.


Echipa OWASP Romania

Owasp ro.jpg